Proje mi kötü hocam ?
1) Domain projeye göre iyi ama kazandırmaz.
2) Bu kategoride yazdığınız yazılardan çok hit alabileceğinizi düşünmüyorum.
3) Parayı reklamverenler belirliyor dolayısıyla yazdığınız yazılarda uygun reklam çıkmaması halinde para kazanamazsınız ki büyük ihtimal reklam çıkmayacaktır. Reklemverenlerin kategorileri belli zaten.
4) Biraz araştırma yaptım ülke isimleri yanında yaşam şartları diye aratılıyor. Varyasyonlarla 2K bir hacmi var. Tabi bu tam eşleşme. Birde geniş eşleşme var. Örneğin; Almanya yaşam şartları, Almanya da yaşam şartları, Almanya yaşam şartları nedir vb... Dolayısıyla bu 2K hit birkaç katına çıkabilir belki ama en az 4Klara ulaşacaktır bundan eminim.. Günde 150-200 hite tekamul ediyor. Ütopik olarak yazıyorum Günde 2000 hit olsa bile bu sektörden para kazanamazsınız çünkü reklam çıkmıyor. Adsense'den istediğinizi alamazsınız.
5) En önemli şey reklamveren rekabetidir. Reklam olan sektörlere yönelin. Çünkü para oralarda. Tabi ben Adsense amaçlı konuşuyorum. Başka bir proje olur mu düşünmek lazım ama yine de mantıklı birşey bulamadım kendimce.
6)Yalnız şöyle bir durum var paravan olarak kullanılabilir. Mesela yarın başka ana proje belirlersiniz. Örnek Almanyavizealma[.]com o zaman bu siteden verilen linkler dolaylı olarak fayda sağlayabilir. Yaşam şartları ve vize alakalı konulardan biri çünkü. Tabi şu an çok fazla düşünmeden yazıyorum başka proje de olabilir.