WhySakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Ağustos eylül arası bizim eve arka bahçeden tırmanarak hırsız girmişti.

Hırsızın ifadeleri şöyle;
#1. ifade; gündüz kadının (yani annemin) küpelerini ve bileziklerini gördüm kafaya taktım gece çalmak için girdim.
#2. ifade; arkadaşlarım alkolüme hap attı beni arka bahçeden içeri soktular
#3. ve son ifade; alkollüydüm kapı açıktı benim ev sandım ben bir şey çalmadım korkudan kaçtım.
Ulan evin girişi bahçeden tırmanarak mı giriliyor eve hayvan! ve buna inananlar bu hırsız olacak ************ beraat kararı verilmiş!

Böyle bir iş olur mu? Buna nasıl inanılır? Eski ifadeleri göz önüne alınmıyor mu? Para mı yedirdi ailesi?

Hiçbir şeye yanmıyorum; annemin uyku apnesi makinasını çalmıştı kadın 2-3 ay geceleri hem korkudan hem hastalıktan uyuyamadı lan. Çok güzel o zaman bende gideyim birinin evine hırsızlığa; bende serbest kalayım arkadaşım?

Arkadaşlar çok özür diliyorum sinirliyim o yüzden buraya yazmak biraz fikir almak istedim lütfen beni maruz görün, iyi forumlar iyi akşamlar.
Siz öyle bir şey yapsanız içeriden çıkamazsınız. Türkiye’de bu hususta ters orantı var: Ne kadar çok sabıka kaydı, o kadar az içeride kalma ihtimali!