%44'ü sahte takipçili hesaptan mı
Uff ne laf soktun hocam, yıktın bizi şuan...
Beğenmediğin adam ana muhalefet lideri, bu hafta marketlere zam yapmayın diye talepte bulundu ama adam napsin hükumet uyuyunca görev ona düştü.
Alakaya maydonoz gel bize bazı bazı ben annemi çok seviyorum yaşasın mcdonalds.
Biri çıkar serbest piyasa isteyen istediği fiyatı verir der, diğeri çıkar marketlere bizim için yalvarır talepte bulunur. sen de git troll diye veryansın et.
Gerçekten ne alaka ? Diyelim hepsi sahte. Nolacak ? Adam istediğini yazar kendi profili değil mi ? Lider diye takipçi attiramaz mi ?
Gokenim bayağı sağlam aktroll yalnız, nerede böyle konu var hemen ikinci mesajı kendisi yazar. Engellememe rağmen alıntılar yüzünden sürekli görüyorum, tam kefenli reisçi. Bu adamın incelenmesi lazım, bedavaya bu kadar alçalacağını sanmıyorum.
Adam bu konuya yazmış Kılıçdaroğlunun takipçisi bot.
İyi de konuyla ne alakası var diye sormazlar mı adama?
Hahahahahha . Bu millete her şey müstehak.
Enflasyon oranı kadar sahte mi?
Konuyu bulandırdı işte, amacına da ulaştı konu dışında her şey konuşuluyor
Kılıçdaroğlu'nu tebrik ediyorum, çok çok geç başladı muhalefet yapmaya ama demek ki sonradan açılıyor (: Tüik bu ülkenin kurumu ve Kılıçdaroğlu da bu ülkenin vatandaşlarının seçtiği isimlerden biri. Gerekirse kapıda yatması lazım, meydan çok boş kaldı bu adamlara. Senelerdir istedikleri gibi at koşturuyorlar, biraz vatandaşın nefesini enselerinde hissetme vakti geldi.
Milleti temsil eden, milletin vekilini, millete çalışan bir kuruma almıyorlar. nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça.
Hangisi daha büyük rezalet bilemedim.
Ülkenin böyle yönetilmesi mi yoksa bu yönetimden memnun olan tipler olması mı?
Son Dakika : TÜİK Kemal Kılıçdaroğlu'nu İçeriye Almadı !