Merhaba öncelikle, İngilizce bilmeden Tayland'a Çin'e gitmiş uzun süre kalmış, hiç Rusça bilmeden Ukrayna'ya gidip sonra orada 6-7 sene yaşamış biri olarak söyleyeyim dil korkacağın en son şey olsun. Dil bilmeden kuracağın arkadaşlık çevresi, dil öğrendikten sonra kuracağından daha iyi olacak emin ol. Bak tekrar oku, dil bilmiyorken daha çok arkadaş edinirsin. Fransa'ya yaşam kurmaya mı gideceksin, Mercedes almaya mı onu anlamadım ama, ( tam burada profilinden yaşına baktım 19 ) ne için gidersen git, GİT. Yeni hayatlar, yeni yaşamlar evler, kültürler evler gör. Hayatına bir dil daha ekle. Bak ben 27 yaşında iken sadece Yes No biliyordum ingilizce adına. Şimdi iyi derecede ingilizce Rusça hatta birazda Ukraynaca biliyorum. Hayat beni tekrar alıp Türkiye'ye getirdi çocuğumun rahatsızlığından ötürü, o olmasa bende gelmezdim Türkiye'ye. ( Kurulu düzenimiz vardı yiğenim ) Ha halen Ukrayna'ya iş yapıyorum oradan para kazanıyorum. Haliyle dönmüş halim bile şu anda beni Türkiye'de kazanacağım paralardan daha iyi şartlarda yaşatıyor.
Bağın, bağlayanın yokken, arkana bakmadan git, hayatına bir tecrübe kat. Yapamazsan oralarda, daha da sıkı tutun, ben beceremiyorum burada yaşamayı dediğinde hayatına bir kız arkadaş edin, Türkçe bilmesin mümkünse, çok çabuk dil öğrenirsin. Mercedes'de alırsın, ya da 2017 - 2018 bir camaro alırsın 12-15000 dolar aralığında

Gençsin ne işin var mercedes ile.
Sözün özü, yaşın 19 hep yaşın 19 kalsın güzel kardeşim git. https://www.youtube.com/watch?v=yDlwD2TJsUw