SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin adınıza çok sevindim yıllar önce bir TR sitem vardı tbm 0,02 TL idi bu çok çok azdı ancak gün sonu o kadar hit ve tıklama vardı ki 20 TL olunca ister istemez seviniyordum
yabancı siteler kasmak öyle basit görünmez bu konuyu gören hemen domain regler hostu yurt dışından alır sonrasında hızlıca yabancı makale kategorisine girip makale yazdırır adamlar makaleyi teslim eder ve ekler sitesine sonuç koca bir 0 TL
zira dil bilmeden ilerlemek bana göre şans işi. Yumurtayı hiç hayatında eline almayan birine MENEMEN yap bana demeye benziyor. Demem o ki, dil bilmeden girişmeyin bu işlere.
Hocam konumda atıf bulundugum ilk konumda zorluklarına değindim. Herşeyden önce maddi yatırımı var, geliri 20 katıysa gideri de 20 katı =) Bir ingilizce sitemin hosting masrafı (hostgatorden alıyorum) tüm türkçe sitelerime bedel neredeyse. Keza içerik de öyle. Hit getirecek kalitede bir içerik için 100 kelimesi 10, 15 tl minimum ödemeyi göze almak gerekiyor.

Ben bu siteyi google ads ile kastım, şuan nasıl yüksek tbm geliyorsa, yüksek cpc de harcadım. Ha ona değil backlnik çalışmalarına yatırsam da yine düzgün kaliteli tanıtım yazıları almak aynı paralara gelirdi.

Sadece dil konusunda katılmıyorum, biraz mühendis kafası oldugu için olaya analitik yaklaşıyorum ve rakamları okuyup düzgün bir editör bulduktan sonra, geri kalanı translate ile bana olur gibi geliyor. Bunu şimdilik felemenkçe bir siteye çalışma yapmama dayanarak söylüyorum ama kafamdaki almanca site ile test ettikten sonra daha özgüvenle söyleyebilirim tabi, şuan sadece teorik konusuyorum