Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocam benim stratejim sizce saçma mı?
Mesela Genel blogdan otoriterliği kapıp sonrasında CPC odaklı yürümek sizce tutar mı, daha önce denediniz mi?
Bu arada başarın daim, kazancın bol olsun
hocam ben hiç genel blogda yüksek tbmler yakalayamadım, aslında siz sormadan yazacaktım ama yanlış da yönlendirmek istemedim. ama ben genel blogda tbm odaklı içeriklerde başarılı olamadım, olabiliyorsanız ne mutlu size derim ben o alana özel niche açmaktan yanayım. çünkü giren çıkan kitle belli oluyor, genel blogda her daldan her kelimeden adam girecek sitenize. dediğim gibi benim yapamadığım birşey o nedenle de emin konuşmak istemem

ebrarbebe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah güzel rakam böyle TBM ler gördükçe insan daha çok hevesleniyor. Yardımcı olabilirsen bir sorum olur böyle bir niche alan belirledik yabancı sizin dediğiniz gibi. Sonra makaleleri vb herşeyi aranan kelimelere göre yayınladık.

Sonraki aşamada nedir tam olarak ne kadar bir backlink ile veya ne kadar bir maliyet ile bu hitler veya daha fazlası yakalanabilir?

Niche alanın istatistiklerini kendi alanınız olarak görebilirsiniz örnek almak açısından soruyorum hocam.
Saolun hocam. Bu siteye google ads + sosyal medya trafiği dışında bir backlink çalışması yapılmadı =) belirli bir noktaya ads ve sosyal medya trafiği (o da reklam) ile taşıdım, sonrası geldi zaten. Ancak tbm yüksek, rekabeti düşük bir durumda yakalamıştım kelimeyi. Yani tam bir nicheydi.