Şu konumda pek çok olası soru için cevap vermiş, sonrasında da yorum olarak gelen soruları elimden geldiğince konuda cevaplamıştım.

Bugün farklı bir sitem ABD 'de güne iyi başladı =) Şuana kadar gördüğüm en yüksek TBM'lerden birisi diyebilirim, bir defasında 200 küsür TL, bir defasında da 150 küsür TL görmüştüm. Bu en yüksek 3. tbm sanırım. Bu rakamlar sık gördüğüm rakamlar değil aslında, o nedenle bakın neler kazanıyorum içim açılan bir konu değildir; ancak eminim çok iyi kelimeler yakalayıp bu rakamları olağan haline getiren arkadaşlar vardır. Benim de gayretim o yönde. ABD'deki gün sonunda TBM 'im 15-20 TL seviyelerine düşecektir ki sektörel Türkçe sitemde max 1 tl TBM gördüğüm düşünülürse, 15-20 TL tbm bile inanılmaz bir rakam. sadece 2 tıkla 110 tl kazandım, ve bu beni gerçekten çok motive ediyor, iştahlandırıyorAkşam akşam tükenen enerjimi ateşledi, bu gazla yardırırım bir kaç saat daha umarım birileri için de motivasyon olur

Dip Not: Tayvan'dan bile 1,61 TL TBM geliyor, varın siz düşünün yani Türkçe sitelere verilen emeğin boşlugunu....