Size en iyisini sunabilecek bir Shopify Tema geliştiricisiyim. İhtiyaçlarınızı karşılayacak doğru becerilere ve potansiyele sahip olduğum için kendimi sizin için doğru seçim olarak görüyorum. Yerleşik bir Web Geliştiricisiyim ve ayrıca Yazılım Mühendisi mezunuyum. Sıkı çalışma sayesinde Web Geliştirmede bazı mükemmel beceriler kazandım. Bu yüzden, Web Geliştirmedeki geniş olasılıkları keşfetmek istiyorum. İyi kararınızın beni diğer adayların arasından seçebileceğini umuyorum.

Bir Web Developer için yeterli olan becerilerimi göstermek istiyorum. Birçok zorluktan geçerek ve çok zaman harcayarak HTML, CSS, JavaScript, Shopify Tema Geliştirici, Figma, Kanva'da yüksek beceriler kazanabildim. Front-end geliştirici ile ilgileniyorum. Son altı yıldan beri farklı işlerden ve fikirlerden geçiyorum. Becerilerimi geliştirmek için her zaman yeni fikirlere ve önerilere açığım.

Bu yüzden projeniz için büyük bir varlık olabileceğimden fazlasıyla eminim. Proje detaylarını sizinle daha fazla tartışma fırsatına sahip olmayı gerçekten çok isterim. Niteliklerim ve becerilerim hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen buraya ekteki profilime, portföyüme ve iş geçmişime göz atmaktan çekinmeyin. Benimle daha sonra iletişime geçmek isterseniz, E-posta ile her zaman müsaitim. Projenizde size yardımcı olmaya hazırım. Bu nedenle, izninizle projeye mümkün olan en kısa sürede başlamak için gerçekten sabırsızlanıyorum.
Düşündüğün için teşekkürler, İçtenlikle Tuğçe Akkaya