suitasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün " 0501 345 89 04 " numarasından bir hanımefendi aradı. Sözde aracıymış 2020 yılın da bitkisel bir ürün almışım nova adı altında ancak ürünü kabul etmemişim ve beni mahkemeye vermişler bu kadında aracı olarak arıyormuş eğer ürünü tekrar almazsam 2200 dolar civarı kadar avukat, dosya masrafları vs çıkacakmış mış. Kişisel bilgilerimde eski zaten adresimi bile 2 sene önceki adresimi veriyorlar. Yeni adresimi verin o zaman dedim madem aracılık yapıyorsunuz 2 firma ile dedim sistem kitlendi bakıyorum vs diyorlar aslında demem şudur ki ben konuşurken arka planda diğer kadınların sesi geliyordu aynı şekilde bir çok insanla konuşuyorlardı ancak konuşmalarından anladığım kadarıyla yaşı büyüklere yönelik bir aramalar vardı hadi biz biraz daha bilinçliyiz ancak büyüklerimiz bu konuda yeterli bilince sahip olamayabiliyor bu durumun aynısını yaşanlar olmuş numarayı Googlede arattığımda aynı şekilde ürün satmaya çalışan kişilerin şikayetleri çıktı karşıma lütfen sizde dikkat edin siz de büyüklerinize bu konuda bilgi verin..
Ben bu numaraya mesaj atayım beni aramışsınız falan diye benide arasınlar az bende eğleneyim bugün