Arkadaşlar herkese Bol Kazançlı Günler, Hi token şu an panceka swapda listelenen bir coindir. İlerleyen dönemler de gate piyasasına girmesi muhtemel. Şu an sitede şöyle bir etkinlik var. Hergün giriş yapıp 30 saniyenizi veriyorsunuz. Size 1 Hi token veriyor. 1 hi token 1 dolardan fazla şu anda. Üye olurken linke tıkladıktan sonra aşağıda telegram ile giriş tıklayarak üye oluyorsunuz . Sonra adımları tamamlayarak üye oluyoruz. Giriş yaptıktan sonra yapmanız gereken hergün günlük ödüle tıklayıp 10 saniye vererek ödülü almak. NOT: Ödül havuzunda ki para üyelik başlangıcından 1 yıl sonra çekilebiliyor. Ve şunuda belirtiyim yıl sonuna kadar kyc yapılması gerekiyor. Onay süreci maksimum 1-2 saat. Kyc yapmayanlar ödül havuzundaki dolarlar esnek bakiyeye gelmeyektir. Aşağı daki resim benim hesabım henüz 25 gün oldu. Uygulama türkçe dil desteği var. Yardım isteyenler takıldığı yerde PM atabilirim. 2) Üye olduktan sonra telefonunza programını indirip hergün bonusunuzu alın yeterli. İsteyen arkadaşlar kredi kartıyla da esnek hesabına Hi token alabilir. Mevcut hi tokenleriniz üzerinden faiz kazanabiliyorsunuz ve istediğiniz zaman çekebilirsiniz.
günde 24 saat var saatları ve dakika çarpar isek ne çıktı hesap yapamadım öle bir para kazanma imkanımız varmı ?