slacker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür Demirtaş popüler bir isim, onun gibi veya ondan daha iyi yüzlerce akademisyenimiz ve uzmanımız var bizim. Ama bunlar gidip tügva müdürü bilmem ne arap birliği yöneticisi gibi isimlerden vazgeçmiyorlar. Merkez Bankasının şu anda başındaki adam da saçma sapan bir gazetenin köşe yazarı sadece. Yahu Allah Kitap için Merkez Bankası ya bu, Merkez Bankası. Sen buraya nasıl bir köşe yazarı atarsın. Ne bürokrasiyi bilir, ne diplomasiyi. Ne işi var bu adamın orada? Sonra bir de dış güçler diye milletin aklıyla dalga geçerler. Yahu bu yönetim anlayışıyla bizim şu an yıkılmamış olmamız bile mucize. Birkaç gün önce İlhan Kesici şu anki Merkez Başkanı hakkında öyle şeyler söyledi ki. Merak eden açar dinler, ya bu adamların normal bir ülkede büfe işletememesi gerekirken sırf biat ettikleri için en yüksek makamlarda olmaları akıl alır gibi değil. Resmen burası benim çiftliğim istediğim gibi yönetirim deyip 80 milyonun geleceğiyle oynuyorlar. Kabus gibi çöktüler koca ülkenin üzerine.
Hocam ben 20 yaşındayım ben bile neyin ne olduğunu gayet iyi anlıyorum.
Tek isteğim var.
Sonraki seçimi kaybettikten sonra SÜLALE boyu Türkiye'de Ağırlaştırılmış Müebbet almaları ve acı içerisinde yaşamalarını istiyorum.
O kadar çok kul hakkı yediler ki artık gökyüzünün yarılmaması bile mucize gibi geliyor.

Çocukken dolar artınca babam sinirlenirdi, o zaman aklım almazdı ne olmuş ya dolardan banane diyordum.
Henüz 13-14 yaşındayken Doların ne olduğunu, nasıl etkilediğini anladım.
Şimdi bu dolardan banane diyen kişilerin beyinleri 13-14 yaşındaki çocuklarla dahi eşit değil.