SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çocuğunuz var mı profilde gördüm de ? Var olduğunu düşünürsek evinizde kış ayında tek bir o da da mı yakmıyorsunuz? Ben kış ayında hiç yakmıyorum buz gibi battaniye ile üzerimizi ısıtıyoruz dersen valla forumu bırakırım.
Hocam konu ben değilim. Örnek verdim sadece. Tek yaşadığım dönemde ben doğalgaz yakmıyordum. Çünkü evde pek vakit geçirmiyordum. Bizim bina aile apartmanı. İki evli ağabeyimin ve annemle babamın yaşadığı daire vardı. Yani yabancı yoktu. O yüzden sorun yaşamadık hiçbir şekilde. Ben sadece örnek verdim. Kişi benim dediğim gibi ise ne olacak? Evinizi ısıtamıyor olabilirsiniz ama bunun sorumlusu alt katın sahibi olmamalı. Binanın mantolaması yoktur veya düzgün yapılmamıştır. Binanın cepheleri açıktır, bitişik nizam değildir vs. Alt katın sahibini, yaşamadığı evde doğal gaz açmıyor diye mahkemeye vermek saçma geliyor her haliyle. Şimdi oturduğum binada alt katta yaşayan bir aile var. Yılın belli bir bölümünü memleketlerinde geçiriyorlar. Ne diyeceğim? Onları arayıp, gelin yaşamadığınız evin doğal gazını mı açın diyeceğim? Dava mı açacağım?