Kesinlikle 100 dolar vermiyor, yanlış bilgi...onlarca abra konusu açıldı, yanlış bilgi içeren clickbait başlık açarak kategoriyi çöplüğe çeviren kişilere kesinlikle güvenmeyin ! Abranın ne kadar ödeme yapacağı kendi sitesinde açık bir şekilde yazıyor. Sizin linkinizden üye olan herkes 100 dolar kazanacakmış gibi algı yaratıp , insanları yanlış yönlendirerek referans kasmak ne kadar etik ?
Söylediklerini üstüme alınmıyorum ve açtığım konuda clickbait değil. Ödeme kanıtlarını ekledim ve ayrıca "mmertd" isimli üyenin mesajı da aşağıda. Tatlı dil ve seviyeli üslüp herkese nasip olan bir nimet olmadığını bir kez daha görüyoruz.
Gelelim sorduğun etik sorusuna; konumda yalan yanlış bilgi olsa ve de ödeme kanıtı olmasa bu tür bir soruya cevap verebilirdim. Hele ki benim gibi 200 adet cprx gelen başka kullanıcıların varlığının olması, tarafıma bu soruyu soranda bir utanç oluşturmamasını umarım.
"mmertd"
"bana da 225 cprx geldi mega airdrop diye o zaman ama bugün 60cprx geldi referanstan. anlık kura göre veriliyor ödüller yani. ödeme kanıtınız 27kasımda zaten herkese öyle eklendi konumda da aynı şekilde."