“İlk şirketimi kurdum”, “ilk arabamı aldım”, “ilk paramı kazandım” gibi bir şeydir ilk defa aşık olmak. İlk başlarda aklı gıdıklayan ve meşgul eden bir düşünce iken zamanla yerini; o aklına geldiğinde anlık olarak kalp ritmini bozmaya bırakır.

Erkeklerin “ilk aşk”larında hissettikleri olabilecek en masum, çıkarsız histir. Öyle ki yaşlanmak istediğiniz kadın oluverir bir anda. O kadar bağlanırsınız. Bu psikolojik bir reaksiyondur ve sırasıyla olacak bir dizi reaksiyondan de biridir.

Her ne kadar dikkatli hareket etseniz, ben dağılmam ya deseniz de siz artık bu kayığa bindiniz. Kaçarınız yok. Acısıyla tatlısıyla ilk aşk serüveninize başladınız.

Hayat size; “Keşke yapsaydım.” dedirtmesin. Yani yapın, aklınızdakini gerçekleştirin. Burada şuna dikkat edin; karşınızdaki bir insan. Ona kesinlikle saygılı olmalı, yapacaklarınızı ve düşüncelerinizi takıntı haline getirmemeniz gerekiyor. Olmaz ise olmaz, asla zorlamayım.
Şansınızı deneyin; en iyi ihtimalle hayallerinizi yaşarsınız, en kötü ihtimalle deneyim kazanırsınız.
Deneyin diyorum, asla zorlamayın.