Aşı olmadım, olmayı düşünmüyorum.

Neden sorusuna cevabım: Antibiyotik bende ters tepiyor, parol bile aldığımda dengem bozuluyor, midem ağrıyor. yaklaşık 10 yıldır tek aldığım ilaç theraflu o da ter yapıyor hastalığım geçiyor.

Son dönemde (1 ay kadar oldu sanırım) covid karantinası yaşadım. Halsizlik ve baş dönmesi haricinde terleme yaşadım o kadar. İlaç hiç kullanmadım (baş ağrısı sebebiyle sadece 1 tane parol aldım, almaz olaydım sabaha kadar uyutmadı).

Aşıyı vurduk bitti olmuyor zaten tepkim de o yüzden. Bu ciddi bir parasal sektöre dönüştü. Uçağa bineceksin test 250 TL. Bir test pozitif diğeri negatif çıkıyor. Testi neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama test kriterindeki bir hastalığın çözümünü bulamıyorlar, yani aşıyı çıkaran firmalardaki ekibe aşı olması yasak. Türeci'ydi sanırım açıklama yapmıştı.

Tekrarlıyorum aşı olmadım olmayı da düşünmüyorum, bağışıklık sisteminin gelişmesi taraftarıyım.

Bunun yanında önlemlerimi alıyorum, hasta olsam hafif atlatabileceğim düşüncesiyle temastan mümkün olduğunca uzak durup, Dinimizin gereği kişisel temizliğime önem veriyorum. "Temizlik İmandandır" yıllardır söylenen bir söz, covidle daha çok haykırılıyor.

Son olarak, hastalığı ağır atlatanları da gördüm. Aşı olanlar olmayanlara oranla daha hafif atlatıyor bu bir gerçek sonuçta kimyasal bir araştırma var ve kafasına göre aşıyı çıkartmadılar. Ticari olarak bakıldığı için (sağlık sektörünün, öldürme ama iyileştirme) sağlık sektörüne artık güvenim yok.

Sözlerim beni bağlar kimseyi yanıltmak veya yönlendirmek peşinde değilim, kişisel görüşümdür, bilimsel hiçbir dayanağı yoktur.