hakobaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda sıkıntı olmasa ve günaha girmeyecek olsam ben de size bir şeyler söylerdim tabiki ama maalesef.
Birincisi hayal kurdurur boşa ibadet ettirir vs gibi şeyler yazmışsınız gerçekten güldüm yazdıklarınıza umarım gerçeği bir gün görürsünüz ve insanların ibadetlerine saygı duyarsınız bize saygı duymuyorsunuz dediğiniz halde siz bunu yapiyorsunuz haberiniz yok.
İkincisi biz ibadet ederiz, etmeyenlere de saygı duyarız saygısız tavırlarda bulunmayız biz siz değiliz herkesin günahı sevabı kendine herkes ne ederse kendine eder.
Üçüncüsü yaşama tutunmayız aksine dünya için değil ahiret günü için yaşarız.
Dördüncüsü imanın gerçekliğini kanıtlayan bir şey yoktur demişsiniz bu daha da komikti bunu diyen birine zaten ne desek boş.
Beşincisi siz mesajlarınıza dikkat edin bizi boş yere suçlarken kendiniz başkalarının yaşamlarına ibadetlerine saygı duymuyorsunuz. Ve bir gün ben intihar edersem imanlı değil aynı şekilde imanı gerçekten zayıf biri olurum.
Sizin birisine ne kadar imanlı tartışılır demeniz baya ilginç ve komik olmuş imandan ibadetlerden bi haber olan birisi nasıl baska birisine böyle bir şey söyleyebilir kendinizi küçük düşürmeyin bari.

Ve son olarak arkadaş bir soru sormuş herkes kendine göre cevap vermiş saygı duyun insanlara. Bir daha benim yazdıklarım ile ilgili bu şekilde boş yazılar yazmayın beni alıntılamayın bir daha da.
hiç bir kanıt veya argüman sunmadan, her cümleyi tekrarlayıp komik, yanlış, bir şey demiyorum, kurallar olmasaydı bir şey derdim, ekndinizi küçük düşürmeyin, ne desek boş gibi şeyler söylemişsiniz. buna göre rahatça, "çok doğru, siz haklısınız hocam. ben buna verecek bir cevap bulamıyorum. sadece içimden bir şeyler söyleyip, yoluma devam edeceğim" dediğinizi varsayıyor ve haklı olduğum kanısına varıyorum.