LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin.
Hangi aşıları olmuştu babanız ?
Böbrek hastası olduğu için türkiyeye ilk gelen sinovac aşılardan olmuştu. Sonra da böbrek nakli durumları olduğu için 3.dozu olamadı eğer corona olmasaydı 2 hafta sonra olacaktı. ( Aşı gerçekten çok önemli arkadaşlar şaka değil )

SAYSOCIAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim yattığı yer incitmesin. Bende babamı 52 yaşında kaybettim. Yaşını aşağı yukarı tahmin edebiliyorum. Mücadele dolu bir hayat seni bekliyor. Çok hızlı bir şekilde bu zamana kadar büyümediğin hızda büyüyeceksin. Hem de tam 1 günde o da bugün. Allah'ın rahmeti babanın, sabrı ve gücüde senin üzerine olsun.
Allah razı olsun hocam sizin de başınız sağ olsun dediğiniz gibi oldu anında hissediyor insan.

Darkanonims adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağolsun hocam o durumu bende yakın zamanda yaşadım gerçekten o gün büyüdüğünü anlıyorsun ve herşey değişiyor
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle başın sağolsun kardeşim. Allah Rahmet eylesin inşallah.

sen böyle anlatınca ben de ailemden büyüklerimi vefatını hatırladım. bol bol dua ettim. senin baban içinde dua ettim Allah kabul eder inşallah.. vefat sonrasında elimizden dua etmekten başka bir şey gelmez. dua et şükret. zaman her şeyin ilacıdır. Tekrardan Başın sağolsun kardeşim.
Gokotas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen sene ben de babamı kaybettim. Aradan 1 sene 2 ay geçti ve hayatım ile ilgili bir karar almam gerekiyor. Sorabileceğim kimsem yok, arkamda duracak kimse yok. Bunlar üzücü duygular. Mekanları cennet olsun.
ibraozil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim Allah rahmet eylesin . Seni çok iyi anlıyorum. Bende babamı 53 yaşında tam hayatım düzene girdiği vakitte 3 ay önce kaybettim hala hiçbirşey eskisi değil inanılmaz yokluğu belli.
Sizlerin de başı sağ olsun Allah vefat eden tüm yakınlarımızı cennetine alsın