Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ya çift kişilikli ya da burada insanları galeyana getirmek için var.

https://www.r10.net/off-topic/302353...iz-hikaye.html
Stein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun yok, Türk yapımı yerli ve milli asla çalıntı olmayan bir oyun yaparsınız millete izinsiz sms atıp oyunu tanıttıktan sonra bu ülkenin ekonomisine büyük bir katkı yaparsınız size inanıyorum. Sen tam bir trollsün, acilen bu forumdan gitmen gerek.
hopetr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siyaset ve ülke durumu harici bir konu açtığın günü merakla bekliyorum hocam
kesinlikle. her konusunu reportluyorum ama bir şey olmuyor adama. benden başka bilenlerde varmış. adam sırf provokasyon için giriyor foruma. iki tarafı da birbirine düşürüyor. kendi içinde de çelişkili. bir konusunda iPhone 13 çıktı yaşasın diyor. diğer konusunda asgari ücretliler nasıl yaşar ben her gün borç harçla uğraşıyorum diyor.

androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafanızda bir kitle kurmuşsunuz, ona cevap verdiğinizi düşünüyorsunuz. Hayal gücü ile yaşamaya devam edin. Ancak hayatın gerçekleri acıdır. Oturduğunuz yerde konuşarak ancak 1 oy değiştirebilirsiniz. Yarın yine işinize gider devam edersiniz. Hiçbir şey değişmez ki değişse bile bir günde olmaz.
Ben burada hükümeti desteklemiyorum ancak bunda bizim payimizda çok var. Tembelligimiz. O avrupa dediğiniz yer zamanında çalışmış ve bu konuma gelmiş.
Şu anda devletteki adam bile çalışmıyor (genelleme yapmıyorum)
Ben yorumlara göre cevap veririm. Yorumun niyeti kötü ise karşılığı da ağır olur.
"Kaç Avrupa ülkesine gittin" ben bu yorumda hiç bie masumiyet görmüyorum.

Oturup isyancı bir nesil yerine, kendini geliştirmiş bir nesilin gelmesi daha güzel olur. Ancak şimdiki nesil ya tiktok yada youtubede saçma sapan videolar izleyip hayattan soğuyorlar. Görmüyorlar
bakın örneğin bu arkadaşımız da aynısı. yorumlara bakın konulara bakın. hatta diğer arkadaşın multisi bile olabilir. size cevap vermeye vaktim yok, uzun uzun yazıyorum anlamıyorsunuz. sadece tespit edip engelliyorum ve report ediyorum