Senin de hak ettiğin üslupla konuşsak 10 dakika susmamamız gerekir de o ayrı bir konu şimdi. Sen nereden biliyorsun o adamın 18 yaşından küçük olduğunu? Forumda ekonomik krizi köküne kadar hissedip her konu açan 18 yaşından küçük mü? Hadi diyelim ki bu arkadaş 18 yaşından küçük, ne mutlu ona ki bu yaşta gözleri açılmış. Sizin gibi bir konuşmasıyla doları 2 tl birden yükselten adamları seçen biatçı nesil olmasındansa yeni neslin isyancı olması bu ülke adına çok iyi.
Kalkıp neden işten çıktıktan sonra ikinci bir işte çalışmak zorunda kalıyorum diye soracağına burada kötü ekonomik yönetim yüzünden sıkıntı yaşayan insanların hakkına giriyorsun. Vallahi iflah olmazsınız siz. Son bir senede Türk lirasının değer kaybı %83 en yakın rakibimiz olan, senelerdir ekonomik krizde olan Arjantin'in bile %20 ondan sonra en yüksek olan ülkenin değer kaybı %9. Burada ne kelimelerle ne ekonomik teorilerle açıklanamayan bir kriz var, her gün birileri sizin seçtikleriniz yüzünden intihar ediyor sen de gelmişsin burada vatandaşı suçluyorsun.
Birader biz bitmeyeceğiz, buna alışın artık. Siz biteceksiniz. Biatçı kültürü bitecek. Yanlışa yanlış, kötüye kötü diyen nesil gelecek. Ben tepedeki 3 5 adam zevk sefa içinde yaşasın diye, sizin gibiler de onları şakşaklasın diye çocuğumun rızkından vazgeçmem. Susmam.
Ayrıca köstek oluyorsunuz denmez destek oluyorsunuz denir, soru sorma eki mı mi misiniz mısınız ayrı yazılır. Daha dilinin en temel kurallarına bilmeden gelip burada millete ekonomik akıl verme. Atv'den Sabah gazetesinden duyduğun Avrupa şöyle böyle yalanlarına inanma, insanlar bizim ülkeye kıyaslarsak cenneti yaşıyorlar orada. Yalan söyleme. Milletle konuşurken de üslubuna dikkat et, asker arkadaşın yok karşında senin. Saygı göstereceksin ki saygı göresin.
Kafanızda bir kitle kurmuşsunuz, ona cevap verdiğinizi düşünüyorsunuz. Hayal gücü ile yaşamaya devam edin. Ancak hayatın gerçekleri acıdır. Oturduğunuz yerde konuşarak ancak 1 oy değiştirebilirsiniz. Yarın yine işinize gider devam edersiniz. Hiçbir şey değişmez ki değişse bile bir günde olmaz.
Ben burada hükümeti desteklemiyorum ancak bunda bizim payimizda çok var. Tembelligimiz. O avrupa dediğiniz yer zamanında çalışmış ve bu konuma gelmiş.
Şu anda devletteki adam bile çalışmıyor (genelleme yapmıyorum)
Ben yorumlara göre cevap veririm. Yorumun niyeti kötü ise karşılığı da ağır olur.
"Kaç Avrupa ülkesine gittin" ben bu yorumda hiç bie masumiyet görmüyorum.
Oturup isyancı bir nesil yerine, kendini geliştirmiş bir nesilin gelmesi daha güzel olur. Ancak şimdiki nesil ya tiktok yada youtubede saçma sapan videolar izleyip hayattan soğuyorlar. Görmüyorlar