TUANAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tekrar merhaba, aldiginiz parca sicak su sensorune benziyor ve tahminim degistirsenizde sorun devam edecek, ama yinede sensor ihtimali var zayif ihtimal olsada degistirdiginizde sorun giderilebilir, ben halen diverter valve diyorum.

basincin surekli dusmesininde genelde 2 sebebi olur.

1. sisteminiz bir yerlerden sizdiriyordur genelde radyator baglantilarindan olur veya boru hattinda da sizdirabilir.

2. PRV ( Pressure release valve ) ve Vessel gitmistir, veya vessel da hava azdir bisiklet pompasi ile hava basabilirsiniz ama bastiginiz havanin basincina cok ama cok dikkat etmeniz gerekir, PRV fazla pahali olmasa gerek, combinin icinde ustu kirmizi bir vanadir genelde boyle olur, o bozulduysa basinc duser, vessel delindiyse basin duser, vessel da hava az ise basin duser.

ingilizce terimler icin kusuruma bakmayin, inanin tek bir parcanin turkce ismini bilmiyorum.

kolay gelsin
Hocam selamlar, dün sıcak su sensörü geldi kargodan, aldım taktım sorunsuz şuan Ama dediğiniz gibi eğer sorun devam ederse 3 kollu vana dediğimiz şeyde hafif oksitlenmiş onu da değiştireceğim. Teşekkür ederim.