amerikayı anladım da İRAN-AFGANİSTAN da server işi nasıl oluyor yani romanya vs olsa anlayacağımda ...bi artısı varmı afganistan ve iranda olmasının
linaxcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Ads Uzmanları bir araya gelerek bir ekip oluşturuldu. Ekip yönetimi yurtdışından yapılmaktadır. Bir süredir üzerinde çalıştığımız projemizi sonunda gerçekleştirdik. Hesap açan satan, reklam girip 2 saat sonra aski yiyen kişilerden bizde bıkmıstık ve yurtdışı özellikle olmasını istedik. Serverimiz İRAN-AFGANİSTAN-AMERİKA 3 lüsüne mükemmel bir şekilde oturduldu. 3 aydır verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Konuyu sevinçle yazıyorum. İnanın tasarım yapacak vaktimiz dahi olmadı. Reklamlarınızı sorunsuz bir şekilde açıyor ve sorunsuz bir şekilde yönetiyoruz.

Reklam yaptığımız sektörler: bitkisel ürün, smm panel, rent a car , beyaz eşya vb

Reklam yapmadığımız sektörler : seçme hakkı şirketimize saklıdır.

Düşük bütçe, küçük bütçe, yüksek bütçe farketmez. Biz bu sistemi kan emicilerden bıktıgimiz için kurduk

Ben bu uğurda 3 ayda 5 bin lira para kaybettim. Emin olun sacma sapan insanlara para yedirdik.

Hiçbir işe yaramayan methodlar, kart eklemeciler, proxyciler vs.

Artık bu işlerin sonuna geldik. Google partnerleri, uzmanları, sertifikalı profesyonelleri bir arada...

Herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. saygılarımla

İletişim :PM