Merhaba arkadaşlar,
Bir devlet üniversitesinde son sınıf öğrencisiyim ve İletişim Fakültesindeyim, işlerimden dolayı ve iş seyahatlerimden dolayı okula hiç gidemiyorum, hatta sınavlara dahi giremiyorum, bugün benim uzun yıllardır bu işleri yaptığımı bilen ve Facebook platformuyla Partner olarak iş yaptığımı bilen okuldan bir hocam beni aradı ve numaramı rektöre verdiğini iletti, öğlen saatlerinde rektörün danışmadı beni aradı ve rektörün benim ile görüşmek istediğini belirtti, 4 yıldır okula gidip sadece 1 tane hocanın Ad ve Soyadını bilen birisiyim benim için rektörle konuşmak epey heyecan vericiydi, rektör ve dekan görüşmesinde okulda özellikle İletişim Fakültesinde öğrencilere Sosyal Medya konusunda yeterli desteği veremediğini ve eksiklikler olduğunu belirtmiş, ve okulda bu konu hakkında "İçerik üretmek, Sosyal Medya Güvenlik" gibi konularda kendilerine ve öğrencilere konferans vermem istendi, 250-500 arası kişiden bahsediyorum, durumu fırsata çevirmek gibi değil ama ben bu okulu zaten bitiremeyeceğim bunun farkındayım, bu acaba benim eve dönüş biletim olur mu diye sürekli düşünüyorum, tabii ki de ilk amacım bilgilendirmek ve fikir sahibi yapmak ama bir noktadan düşündüğümde okulda konferans vermemin acaba bana bir avantajı olur mu diye sürekli düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum daha önce böyle bir tecrübe yaşayan var mı? (Okulun adını veremiyorum ama böyle bir konferans gerçekleştiğinde bu konuya fotoğraf atacağım)