Öyle bir yer yok diye düşünüyorum. Varsa da denizin olmadığı yada gölün etrafına kurulmuş küçük bir kasaba / köy tarzı bir yer varsa bir ihtimal...
Geçen yaz Sakarya / Karasu'ya gittim tatile. Tatil evleri de gayet ucuzdu. Tabi dolar yazın bu kadar değildi. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Çok beğenmiştim, hatta gerek insanlarına gerekse çevreye bayıldım... Ta ki, tatilin son gününe kadar. Normalde Karasu gurbetçilerin (ağırlıklı olarak almanya gurbetçileri) ve yabancıların yeridir. Tatilin son günü gece saatlerinde, sizinde rahatsız olduğunuz insan tiplerinin Karasu'ya da geldiğini görmüş oldum. Laf atma, tantana, kavga vs gibi taşkınlık yaptılar. O olayda beni güldüren tek şey, Rus bir turist kafası on numara halde koşarak kavgaya daldı. Aklı sıra ayıracak yada bir kaç kişiyi pataklayacağını düşündü sanırım. Millet birbirine girince Rus turistin öyle bir kaçışı vardı ki...
Yani demem o ki, hayal ettiğiniz yeri ben bilseydim, söylemezdim. Çünkü herkes öyle bir yer arıyor. Keşfeden, o yerin bozulmaması için kimseye söylemezdi.