Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru, siz ve @ibrahimfidan; indirimli reklam konusunda çok fena köşeye sıkıştırdıkça kuyruğuna basılmışlar gibi zırlıyordu. Sonra oradan yürüdü ve en son kedicikleriyle ofis açıp forumda caka satıyordu @NursenAy; 'ın dediği gibi. En son method fixlenince de vurgun yaptı. Yazıklar olsun.

En baştan insanlar sizi dinleseydi bu sonuç olmayacaktı. Herkes üç kuruşa beş köfte dedin mi hipnotize oluyor. Maalesef insanımız bu konuda akıllanmaz.
Selam,
uzun süredir forma girmiyordum, girince gördüm şaşırmadım.

Bu olayda hakkını yiyemeyeceğim nadir kişilerden birisi @tatarhan; diğer arkadaşlardan özür dilerim, isimlerini unuttum.
Fakat, olay sadece @AdsReklamNet; ile alakalı değil bunun gibi hala burada ************** yapan ve insanları mağdur eden bir sürü kişi var. Adwords'ün kısaltmasını öğrenen reklamcı diye türüyor burada.
Bu olayda tek bir suçlu yok bana göre, fakat o dönem konuyu soruşturan moderatörler bana göre baş suçlulardan birisi.
Olayı bilmeyebilirsin, fakat araştırmak görevin. Bunun için burada yetkilisin. @tatarhan; ve biz burada kendimizi yırtarken mantığını açıklarken moderatörler bu adamın banını açıp hakkında açılan konuları siliyordu. Kurumsal üye diye.
Her neyse, çok fazla polemiğin içerisinde bulunmak istemiyorum. Olayla ilgili yorumumum bu. Dolandırılanlara iyi olmuş diyorum, umarım ciddi meblağlar kaptırmışlardır. Ders olur onlara, Kumarhane her zaman kazanır arkadaşlar bunu unutmayın.
Arrivederci.