Merhaba arkadaşlar geçen gün hâli hazırda olan bir kredi ihtiyacım olmuştu.. Akbank mobil üzerinden başvurmuştum red gelmişti iki üç gün sonra tekrar denedim yine red geldi.. ay da sadece bir defa başvuru yapılabiliyormuş ve ben bunu bilmiyordum.. ve işin özüne gelecek olursak daha öncesinde yasal takibe düşmüş birisiyim akbanktan ama tüm borcumu kapattım bir aydır bütün ödemelerimi ve harcamalarını akbanktan yaptım eski maaş hesabımı aktiflestirdim aynı şekilde akbanktan.. daha sonrasında ise geçen gün beni akbanktan aradılar "x.xxx tutarlı bir kredi paketimiz ile ilgilendiginizi ve red aldığınızı görüyorum" gibisinden şeyler söyledi ve ayda bir defa başvuracağını, o yüzden sürekli red aldığımı ve Aralık ayında bizzat gidip şubeden başvuru yapılabileceğini ve ilgileneceklerini söylediler..

Şimdi sorum şu.. bunlardan ve yaşananlardan yola çıkarak sormak istiyorum ki, bunlar beni kendileri arayıp şubeye davet ettiğine göre kredi başvurum onaylanır mı?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bu arada beni arayan bizzat müşteri temsilcisi yani şubeden özel bir şahıs aramadı.. yanlış anlaşılma olmasın