10 yılı devirdim ve destek verdiğim projeden birini örnek gösterdim. Muhtemelen daha iyi bir referansınız yoktur. Eğer varsa saygı duyarım. 6 haneli işlere imza atmış da olabilirsiniz, bilmiyorum. Ama ben bu alanda bu tutarlarda iş yaptım. Tüm bunlara rağmen uzmanı değilim diyorum. Çünkü bu sektörde iki tane backlink satıp uzmanım diyenler arasında olmak istemiyorum. Bu alanda iddiam yok. Ama yapılan işlere bakınca onlarca proje, milyonlarca lira ciro, milyar düzeyinde sayfa görüntülemeleri de boş değildir. Tezatlık oluşturan kısmı sizin seocu profiline sahip olup bu konuda bir tane yanlış yönlendirme olmamasına rağmen muhalefet olmanız bence. İşlerinizde başarılar diliyorum. Bu arada aklınızda olsun, konudaki bilgiler birkaç kişinin işine yaramış. Teşekkür ve soru mesajları alıyorum. 1 TL gözetmeden bu arkadaşlara bilgi vermek için açtım konuyu. Katkı sağlamak yerine eleştirdiğiniz için yine de ben şahsen teşekkür ederim. Tekrar işlerinizde başarılar, iyi forumlar.
Güzelleme yaparak yanıt vermek değil ben sadece çelişkiler olduğunu söyledim. Yazdıklarınız bilindik şeyler zaten. Her zaman için böyle paylaşımları da desteklemişimdir. Ama seo uzmanı değilim. bir şeyin uzmanı değilim açıkçası. diyip öneri vermeniz tezatlık oluşturuyor. Neticede kimse hakim olmadığı konu hakkında doğruyu,yanlışları ayırt edemez değil mi? İyi forumlar.