Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu alanda çalışmalarım mevcut. 6 haneli tutarlarda pek çok proje satışı geçekleştirdim. SDN seo ekibinde yer aldım. içerik organizasyonunda görevli alan biriyim. 5 haneli adsense gelirleri olan pek çok projenin sahibi, ortağı ya da yatırımcısıyım. konuda yanlış yönlendirme gördünüz mü? sunucu kötü olabilir diyebilir misiniz? ya da yazılım? ya da içerik? site nereye kadar ve neye göre yavaş olabilir? neye göre hızlı olabilir? söylediğimin hangisi yanlış ise onu düzeltin. güzelleme yaparak yanıt vermeyin. belki 20 yıllık seo uzmanısınız. ne kadar uzman olduğunuzu buradaki yanlışları doğruya çevirerek göstermenizi öneririm. hepimiz onlarca yıldır bu işlerin içindeyiz sonuçta.
Güzelleme yaparak yanıt vermek değil ben sadece çelişkiler olduğunu söyledim. Yazdıklarınız bilindik şeyler zaten. Her zaman için böyle paylaşımları da desteklemişimdir. Ama seo uzmanı değilim. bir şeyin uzmanı değilim açıkçası. diyip öneri vermeniz tezatlık oluşturuyor. Neticede kimse hakim olmadığı konu hakkında doğruyu,yanlışları ayırt edemez değil mi? İyi forumlar.