Selam güzel insanlar. Az önce bir bayan beni aradı. Söylediğine göre nisan ayında 240TL tutarında ürün sipariş etmişim. Firma ürünü göndermiş ancak ben ödeme yapmamışım. Bundan dolayı da firmayı zarara sokma neticesinde firma hakkımda yasal işlem başlatmakla beraber 2540TL tutarında ceza ödeyecekmişim. "SÖZDE" avukat olan bayan, bana uzlaşma sağlanması adına firmanın ürünün tekrar gönderilmesi ve benim de ödemem önerildi. (Ürün de kişisel bakımmış)
Ben de bu sözde avukata hakkım gereğince; Eğer söylenilen tarihte bir siparişte bulunmuşsam, firmanın elinde siparişle alakalı fatura ve işlem geçmişi gibi deliller olması gerekiyor. Bana en azından bu delillerden birisini sunarlarsa belirtilen tutar olan 240TL'yi ödeyeceğimi kabul ettim.
Avukat ise bana; Demek bana artistlik taslıyorsun. O zaman firmaya söylüyorum kişisel avukatına delilleri gönderip yasal işlemi başlatıyoruz dedi. Ve her konuşması da azarlar nitelikteydi.
Açıkçası bu olayın gerçek olabileceğine olanak vermiyorum. Çünkü yıllardır kart üzerinden işlem yapıp, kapıda ödeme ile herhangi bir ürün satın almıyorum. Sizce ne yapmalı? Sizlerin de değerli fikrini öğrenmek istiyorum