Burada bahsi geçen ortak benim. Arkadaştan şikayetim yok, kırgınlığım var sadece. En son 20 gün önce tamam bir ay daha bekleyelim işler iyi giderse lütfen paramı gönder kart ödemelerinde zorlanıyorum dedim. İşin gücün rastgelsin doğacak çocuğuna hürmeten dedim. Tamam dedik konuşmayı sonlandırdık. Üstüne arkadaş tekrar konu açmış.

Kısaca kendi açımdan anlatmak istiyorum. Şikayetçi değilim Allah herkesin rızkını bol versin.

-Arkadaş eylül ayında kozmetik işi için ortak arıyorum aranan bütçe 5bin TL diye konu açmıştı. Konuya dönüş sağladım. Dedim ki kartta yerim var ama az. Olur mu? Olur.
-Ortak mıyız? Evet. İşi reklamla vs. büyütüp kendi sermayesini oluşturacağız büyüteceğiz dedi.
-Bende dedim ki sermaye bulmaya çalışacağım. Olursa daha hızlı büyürüz.
-Sermayeyi bulamazsan ortaklık biter denilmedi.
-Aynı yazdığı gibi 3,1 k civarında bir harcamam oldu.
-İlk part parfümler beklenen olumlu dönüşü alamadı işler kesat gitti.
-Bir ay bekledik sermaye için 6-7 kapı çaldım ama bulamadım.

-Arkadaşımız başka yerden sermaye bulmuş. O da başka ortak kabul etmem demiş. Tamam eyvallah.
-Bana haber verilmeden hızlı gelişen bu süreçte arayıp konuşmak yerine önce panelden üyeliğim silindi. Ardından analytics takip yetkim alındı.
-Konuştuk ve dedi ki başka ortak bulduk senle işimiz bitti.
-Kardeş hani biz ortaktık tamam sermayem azdı ama başta bu kabul edildi. DH'ye reklam verildi vs. En azından hissem küçültülsün devam etsin. Olmaz dedi.
-O zaman ortaya koyduğum 3k parayı lütfen ver dedim. (kart ödemelerinde çok zorlanıyorum ciddi problemlerim var dedim)
-Senle girdiğimiz ortaklık süreci battı yeni bir ortak bulduk süreç balkattık, mallar elde parfümleri göndereyim dedi. Bende ne yapacağım parfümleri ben paramı koyduğum kadarı ile istiyorum dedim.
-Arkadaşın işleride fena değil yeni parfümleri çok güzel. DH'de satış iyi gidiyor. Burada da galiba alanlar var. Keşke daha iyi olsun.

Kısa özet geçtim. Arkadaşın söylediklerinde yanlış yok. Benim söylediklerimde de.
En son 10 Kasım'da tekrar konuştuk. Ben memurum 15'inde maaş alıp ödemelerimi yapıyorum gönderebilir misin 3k diye. O da olmaz dedi. O zaman Aralık 15e kadar işler toplarsa gönder dedim. Tamam demişti.

Çocuğu olacak, ben kimsenin işi kötü gitsin istemem. İyi dileklerimi ilettim. Kapatmıştık konuyu.

Ama fikir almak için konu açmış. Keşke beni etiketleseydi.

@trchalar; @UnicornDomain; @mersinstyle;