Arkadaşlar daha önce veya güncel olarak electronjs ile geliştirme yapan var mı? Bir konuda tıkanıklık yaşıyorum ve danışmak istiyorum bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi?
ipcRenderer ve Jquery birlikte çalıştırma konusunda sorunlar yaşadım bu konuda bir bilgi danışmak istiyorum.

Edit:
Yaşadığım sorun şu şekilde,
main.js içerisinde
webPreferences bölümünde nodeIntegration: true olarak kaydedersem index.html içeriğinde oluşturduğum bootstrap özellikleri (yani JQuery kullanan bölümler) olması gerektiği şekilde çalışıyor. Fakat bu sefer IpcRenderer ile tetiklediğim butonlar çalışmıyor. Simge durumuna küçültme, kapatma butonları vs.
Fakat nodeIntegration:false olarak ayarlarsam IpcRenderer işlemleri doğru çalışıyor, Jquery doğru şekilde çalışmıyor, sanki hiç sayfaya import etmiyorum gibi tepki veriyor.
İkisini de birlikte kullanmanın muhakkak bir yolu olduğuna inanıyorum (olması gerektiğini düşünüyorum) Fakat günlerdir çözemedim.

Bu konuyu daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum.