Albay_X adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de en iyi pr çalışması kötülemek ile oluyor. Arkadaşımın bir firması bir müşteriye dayanamayıp tartışmaya girmişti ve tartışma büyüdü küfürleşmeye döndü. Sonra müşteri bunu her platformda paylaştı platformlarda baya gündem oldu. Satışlar bir anda düşeceği yerine aksine patladı ve artış göstererek marka bilinirliği oldu. Reklamın iyisi kötüsü olmaz sözünü o gün anladım. Ya da kurumsal firmalara yönelik bir çalışma yapacaksanız çok sağlam bir LinkedIn hesabı satın alırım oradan marketing çalışmları yaparım

Evet bu farklı bir çalışma. Daha önce şunlara şahit oldum. Bir çok arkadaş biliyordur zaten.

* x sözlükte 60 olumlu yorum 40 tane de hakaret olmadan eleştirel içerik satın almak isteyen,
* Şikayet sitelerinde hakkında şikayet açtırıp sonra %100 çözümlendi yapmak isteyen,
* Bir de twitterda bir ekip vardı zamanında sadece linç yapıyorlardı. insanlar kendini linçletiyordu. Aynı anda 3-4 milyon toplam takipçili hesap linçliyordu

Ama benim dediğim doğal bir yayılım ile hem SEO anlamında etki yaratacak hem de ciddi anlamda markalaşma oluşturabilecek bir çalışma. En iyisi sizce ne olabilir?