Genelde R10 gibi büyük sitelerde yöneticilerde bir ego olur. Bugün bir reportumla ilgili
@Bip; adlı moderatöre mesaj atmıştım. Gündüzden bu saate dek ancak şimdi kendisi online olabildi. O çevrimiçi olana kadar işlemim de yapılmıştı. "Nasılsa işlem yapılmış" diye düşünüp cevap vermeyebilirdi -ki dönüş yapmayanları da bu konuda eleştirip yadırgayamam, ilk cümlede de belirttiğim üzere burası büyük bir site. Ancak kendisi hem dönüş yapıp hem de kurallar çerçevesinde farklı bir ricamı direkt anında gerçekleştirdi. Çok alçakgönüllü ve yardımsever bir yönetici.
Kendisinin duyarlı birisi olduğunu yönetici olmadan önce de zaten fark etmiştim (
https://www.r10.net/sorum-var/243736...-128373-a.html). Bundan 1.5 yıl kadar önce forumda 1-2 taklit yaptığım kaydımı ve şarkı coverlayıp paylaşmıştım. Kendisi vefa gösterip bununla ilgili de aylar sonra konu açmıştı. Şimdi o konunun da bahsi geçti hala unutmamış olmasına da ayrıca sevindim.
Eminim diğer moderatör arkadaşlar da kendisinden farksızdır ki yönetim kadrosundan yalnızca 2-3 moderatörle ara ara muhabbetim ve ticaretim olmuştur. Ancak kendisinin bu şekilde ilgisinden, özverisinden dolayı teşekkür konusu açmak istedim.
Halkın moderatörü dedikleri bu olsa gerek.