Daha önceden crackli kullanıyordum ancak rahat ve usulüyle kullanmak istediğim için abonelik aldım. Ücret tarafı ayrı birde lisanslı kullanınca tamamen işkence. Sürekli güncelleme sürekli arkaplanda bir çalışma. Crackli kullanırsan yüksek boyutları rahat rahat çalışırken lisanslı şekilde orta seviye çalışmalarda bile kasmalar oluyor. Para verip daha kaliteli kullanman gerekirken ben pişman oldum
1. Yıl boyunca lisanslı kullandım. Dediğiniz olaylara katılıyorum ben 7 yıllık pc ile işlem yapıyorum. Özellik olarak kötü bir pc değil ama lisanslı şekilde kullandığım dönemler çökmeler, donmalar yaşıyordum. Günü gününü tutmuyordu güncelleme geliyor hızlanıyor, başka bir güncelleme geliyor donmalar, çökmeler yaşanıyor. Şu an gayet iyi bir sorun yok
Ben öyle tasarımcı değilim. Hobi olarak, gündelik işler için kullanıyordum. Hak geçmesin diye almıştım. Öğrenci üyeliği yenileme konusunda sorun yaşamıştım daha sonra yenilemedim. Adobe gibi büyük bir firmanın bu kadar düzensiz olması çok garip geliyor.