Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk domaini rakam bozsa da Google News kaydı alınıp, tanıtım - link satışı için kullanılabilir. Tabii içeriği kaliteli besleyip yararlı olacak bir site haline getirmek gerekir. Sayfa otoritesi güzelmiş.
haber sitesimi yapmam gerekiyor içeriği neye göre belirlemem lazım gündelik olaylar mı?

İkinci olarak; film işine bulaşmanızı önermiyorum ancak domaini satabilirsiniz. Yalnız domaini Türk firmasından kaydettiyseniz satmanız durumunda gerekli olan konuşma kayıtlarını ve dekontu saklamanızı öneririm. Zira bir telif davası açıldığında; domainin eski sahibini de şüpheli olarak dosyaya eklemeleri olası oluyor. Derdini anlatana kadar uğraşıp duruyorsun.
godady'le kaydettim.

DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 olmasaydı çok güzeldi hocam
teşekkürler yinede
Turkishli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk domainde rakam olmasa iyi olabilirdi. Diğer domain ilgilenildiğinde iş yapar ama film işleri telif vs. cok sıkıntılı.
aynen biraz sıkıntılı.

Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
filmsaati iş yapar, hmm 🤔 saat başı izlenecek filmler diye bir şey yapılır ve her saat farklı bir filmi ön plana çıkarırsanız ilginç olabilir. Tabi legal site yapın. Film izleme sitesi açmak zor iş.
legal nasıl oluyor hocam. telifsiz film var mı?

turangrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ikiside güzel ve anlamlı duruyor 1dünyahaber oldukça hoşuma gitti diyebilirim
teşekkürler

Webekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten 1 işi bozmuş.
teşekkürler
OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun ikisi de güzel ama birincisi için pek olumlu yanıt veremeyeceğim.
teşekkürler hocam

Nugger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hayırlı olsun 15 dakika daha bekleseydiniz filmsaatini ben alacaktım hayırlısı olsun
nasip bende alıp almamak konusunda kararsız kaldım bi 20 dk