Anladım hocam teşekkür ederim. Bütçe çok problem değil. Bütçe k.kartı ile bile binance a eklenebilinir. Fakat benim aradığım balık tutma tarzıydı. Fakat düşüncenize saygı duyarım. Dediğiniz yere de üye olup deneyeyim
sürekli al sat yaptığınız bazı coinler var ise bu coin lerin hareketine göre davranabilirsiniz.
takip ettiğiniz X coin i gün içinde 1 dolar ile 1.2 dolar arasında hareket ediyorsa bu %20 demek. 5x long yada şort açtığınızda bu %100 yapar. 1 den alış emri verip 1.18 gibi bir yerden satış emri verirseniz kar alabilirsiniz.
ya da bazen PUMP yiyen coinler oluyor. Y coini normal şartlarda 1 ile 1,5 arasında giderken o gün birden 2 ye çıkmış ise muhtemelen bu yükselişin bir düşüşü olacaktır. düşüş zamanını doğru kestirip oraya short açtığınızda da kar elde edebilirsiniz.
ama tüm bunları yaparken doğru coin i bulmak mesele. %80 yapmış pump yemiş bir coin nadirde olsa ertesi günü de pump a devam edip üzerinde bir %80 daha yapabiliyor bazen. ben LRC de bunu yaşadım mesela. düştü dedim işlem açtım tekrar düşmeye devam etti. çıktı dedim artık düşer işlem açtım çıkmaya devam etti