@oguzyasinbas; hocamıza açık arttırma kalmıştır kendisiyle iletişime geçildi
Açık arttırma kalınca şuan param yok yarın sonra şu gün ödeyeceğim diyecekler katılmasın lütfen – trade hakkımı ve şikayet hakkımı kullanırım.
Başlangıç Fiyatı : 1₺
Açık Arttırma Bitiş Tarihi : Son Teklif +12 saat
Minimum Artış : 20 ₺
Hemen Al : 1000₺
Ödeme Yöntemi : Papara ve kripto arkadaşlar lütfen başka ödeme yöntemi var mı diye sormayınız.
Site adresi : TIKLA GİT Sitenin açılış tarihi: Yeni site
Günlük hit: 0-10
Kategori, sitenin içeriği nedir: Apk uygulama sitesi
Ziyaretçi kaynağı: Google ve youtube odaklı sitedir.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Tüm içerik dahildir.
Hosting dahil midir: Evet 1 yıllık reseller hosting dahildir (teklan'da s paket vardır) 11.11.2021'de bitecektir.
Banlı olduğu sponsor var mı: bilinen yok kontrol ediniz.
Banlı olduğu arama motoru var mı: bilinen yok kontrol ediniz.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Hayır yok wordpress ve Applyn teması vardır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Sitede kaç içerik var ?
867 adet rank_math uyumlu olarak botextra ile çekildi
Peki açık arttırma bana kaldı apk sektörü hakkında hiç bilgim yok ne yapacağım ?
Hiç bilginiz yoksa size nasıl hit alacağınız hakkında detaylı bir anlatım yapacağım ayrıca nasıl içerik girersiniz (bot ile) detaylı olarak anlatacağım merakınız olmasın. aklınıza takılan soruları sorabileceksiniz 7 gün boyunca yardımcı olacağım.
Siteye içerik vs için ne kadar süre ayırmalıyız ?
İçerik sıkıntısı asla çekmezsiniz , hele özel makale vs yazdırmanıza gerek yok tamamen Google play’den alıyorsunuz arkadaşlar , botextra.com üzerinde bulunan paketime siteyi eklemiştim bu sayede kendim Google playden içerik çektim sizlerde böyle yapabilirsiniz veya forum içersinde bulunan apk içerik çekme botu satan arkadaşlar var onlardan alabilirsiniz.
Nasıl para kazanacağım ?
Adsense ve tanıtım yazısı alarak çok güzel gelirler elde edebilirsiniz.
Para kazanma , adsense vs Garanti veriyormusun ?
Ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar maalesef herhangi bir garanti vermiyorum sizin ne kadar çalıştığınıza düzgün içerik girdiğinize bağlıdır. Adsense başvurusu 27kasımda yapıldı onay alır veya almaz bilemem bir garanti vermiyorum.
Satma sebebim ;
Siteyi forumdan bir arkadaş benden alacağı hizmetin üstünü site ile tamamladı bundan dolayı siteye içerik ekledim ve satışını yapıyorum. Sitenin teması applyn'dir. APK Botu yoktur. Apk sektörü çok güzel hele ciddi uğraş olduğunda tadından yenmez şuan için benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok hayırlısıyla daha büyük projelerim var ilerleyen zamanlarda yine kendim yapamam ama editör bulup mutlaka bu sektöre girmek istiyorum. Sektör , uğraş olunca kazançlı arkadaşlar ne kadar ekmek o kadar köfte 😊 tabi ben yatırım tavsiyesi ve kazanç garantisi vermemekteyim.
Önemli Notlar;
1) Teklif veren herkes yukarıdakileri okumuş sayılır.
2) Teklif verip yorumunu silen olur ise - ticaret puanı hakkımı kullanırım.
3) Teklif verip almayan olur ise - ticaret puanı hakkımı ve şikayet konusu hakkımı kullanırım.
4) Forum kuralları gereği önce paramı alır daha sonrasında siteyi veririm , ilk bilgileri at sonra parayı yollarım diyen olursa ısrar etmesi durumunda anlaşamadığımız için - ticaret puanı ve şikayet konusu hakkımı kullanırım.
5) Teklif vermeyip konu baltalama gibi yorum yapacak arkadaşlar lütfen fikirlerini kendilerine saklasın bu bir açık arttırma konusudur.
6) Konu içerisinde söyledim fakat tekrar söyliyim herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi ve garanti vermemekteyim.
7) Satışa sadece Site dahildir içerik botumuz yoktur.
8)
Ödeme Papara ve kripto arkadaşlar lütfen başka ödeme yöntemi var mı diye sormayınız. açık arttırma size kalır ise sadece bu yöntemlerle alacağım.