Çok sevdiğim bir abi vardı mahallede sürekli her gördüğümde ülke ekonomisini konusurduk üniversite basladığından beri görüşmedik , koyu bir akpartilidir en son 3 ay önce görüştüğümüzde bile Ülkede aç insan yok , herkesin altında araba herkesin cebinde parası var marketler dolu vs diyordu , Türkiyede fakir insan olduğuna inanmıyordu . Bu arada maaşı 5 k.Fakirleri görmesine duymasına rağmen inanmıyordu . Neyse arabasına 4-5 ay önce tüp taktırdı az yaksın diye bize de sürekli tüp taktırın sizde beleşe gidiyorum resmen diyordu. Bu zamlardan sonra daha dün aradım memnunmusun hâla inanmıyormusun deponu fulleyebiliyormusun diye sorduğumda verdiği cevap Bundan sonra oy verirsem serefsizim, işime otobusle gideceğim artık vs diyordu . Bakın bunu söyleyen kisi sigaraya zam geldiğinde banane ben kullanmıyorum , benzine zam geldiğinde babane ben tüp kullanıyorum , ev kiralarına zam geldiğinde banane benim evim kira değil diyen kitledir . İşin ucu size dokunmayınca anlayamassınız , bakın ufak bir yakıt bile dokunduğunda insanlar hic olmasa durumu anlayabiliyorlar . Bu ve bunun gibi zihniyette milyon insan var hepsine Allah akıl fikir versin .