Elbette fikrinizi belirtmenize kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum. Yine son karar yönetimin olsa bile konuşmakta sakınca görmüyorum. Ben sadece süresiz ban olayına biraz karsiyim açıkçası, herkes ikinci şansı hak eder diye düşünüyorum tabi bu konuda da ince çizgiler olduğunu inkar edemeyiz. Yine en başta dediğim gibi çok şikayet almak için çok kişiyi kızdırmak gerek. Bir noktadan sonra bu suistimale giriyor. Bu arada konuda bahsi geçen arkadaşımızı tanımıyor ya da bilmiyorum eğer bu yazdıklarımı okuyorsa kendisini rencide etme amacında olmadığımı bilmesini isterim ve yine eğer okuyorsa bir şeyleri düzeltmek için doğru bir zaman olabileceğini hatırlatmak isterim. Son olarak dediğim gibi hepimiz hatalar yaparız ve önemli olan bu hatayı telafi etmektir ama sürekli hata yapıp sürekli telafi ediyorsak burda bir sorun var diye düşünmenin zamanıdır.
Haklısınız süresiz ban fikri biraz mantıksız geldi insanlık hali olabilir birseyler ters gidebilir, sınır getirip 5 negatifte 1 hafta 10 negatifte 2 hafta ticaret yapamazsınız vs. vs. gibi kurallar gelebilir daha mantıklı olur