civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yurtdışından gelenlere en dandik sitemde bile 30 dolar diyorum adam size kadar ulaşıp fiyat soruyorsa %90 pazarlık yapar ama %100 alır o nedenle elinizi korkak alıştırmayın.

tr piyasasında 150 tlye zor sattıgım tanıtımları, bu tarz türkiyede girişim yapan yabancı siteler ulaştıgında 40-45 dolarlara çok rahat sattım
O konuda acemi bir şekilde davrandık ama tecrübe kazanmış olduk

Om89 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi biraz inceleyeyim dedim,
Oyun indirme linkleri de var, minecraft gibi.

Minecraftinstaller.msi gibi bir dosya indirdi yükleye basınca. Tabi yüklemedim, güvenilir mi şüphe uyandırdı açıkçası.

Om89 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece şüpheci yaklaşarak yazıyorum, eğer site ilerde illegal bir oluşum içine düşerse ve haberiniz olmazsa bu durumdan +
Verilen tanıtım yazıları ve backlinklerin olumsuz etkileriyle karşılaşabilirsiniz.
Bunu bende siz belirtince fark ettim, dediğinizde haklısınız fakat birçok web sitesi muhtemelen bunu araştırmadan direkt olarak tanıtım yazısını yayınlamış.

denden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklın yolu bir hocam. Tanıtım yazısının ve link alımının seo açısından önemini herkes biliyor. Yabancılar bunu bizden iyi biliyor. Dolara çevirince de komik rakamlar ortaya çıkıyor. İnşallah bütün r10'dan alırlar
Mantıklı ve akıllı bir adım.
İnşallah diyelim

Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe içerikli bir siteden ingilizce site için tanıtım yazısı almanın faydası oluyor mu yani ? bunu test eden oldu mu
tr. subdomain açmışlar hatta birçok ülkeye özel sub açıp yazıları aynı dilde alıyorlar.