BUZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski bir çalışanı olarak doğru söylemiş yangın riski var ve bunu firma asla göze almaz.
Senin yapman gereken ya dolabu yukarıya aldıracaksın davlumbazla birlikte yada dışarıdan bir usta çağıracaksın bağlatıcaksın, ama cihazın garantisi olmayacak
Dolap kısmı tamam. Benim bulaşık makinesi kısmı yatmadı kafama. DOlabı yukarı alamıyorum ama alttan kestirip halledeceğim, eyvallah da bulaşık makinesi işi o kadar kolay değil.

PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bulaşık makinesi yıkarken biraz ısı verebiliyor etrafına gerçi fırında veriyor belki onunla alakalıdır
Yani ısı tarafı bilmiyorum nasıl bir sorun olacak ki.

Grata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı benimde başıma geldi, kurulum için gelen arkadaş davlumbaz ile ocak arasındaki mesafe ve ocak ile duvar ve diğer kenar boşlukları uygun değil dedi. Tabletten resimleri çekti, uygun şekilde yer hazırlarsanız kurabilirim dedi gitti. Müşteri hizmetlerini aradım onlarda yetkili servis ne derse o şekilde olması lazım dedi. Bense başlarım garantisine deyip kendim kurdum geçtim ocağı.
Öyle işte de belki mantıklı bir tarafı vardır diye soruşturmak istedim; bulaşık makinesiyle ilgili.