basitindir.com alan adını büyük bir heyecanla aldım. SEO konusunda bilgiliyim, çabalarım, link kısaltmayla da güzel para kazanırım diye düşündüm. Aslında hala öyle düşünüyorum ancak bir sürü pürüz var. Birincisi, bu crackleri nereden bulacaksınız? Bulduysanız, crackli dosyaları indirip, içindeki reklamları temizleyip, tekrardan upload etmelisiniz. Ayrıca link kırılırsa vs. tekrardan upload etmeniz gerekir. Bunun için de up/down 1gbit sunucu almak zorunda kalırsınız. Velev ki aldınız, çok büyük bir masraf değil. Sürekli olarak upload/download işlemi yapmak sizi yorabilir, tabii her işin de zorluğu var. Ben up/down sunucu aldım ancak crackleri alabileceğim yerleri bulamadım. Kaynak bulmak önemli olan. Başka da bir sorun yok, kalanı çok kolay halledersiniz. Rekabet var falan deniliyor ancak emin olun diğer sektörle kıyasla bu sektörde çok daha az rekabet var çünkü milyonlarca program sunabilirsiniz. Müzikle uğraşana vstler, oyun crackleri, programlar, bir ton şey. Bu kadar programdan sürekli hit alırsınız ve para kazanırsınız. Siteyi hazırla, 1000 tane program içeriği vs. gir ve akışına bırak. Para akar gibi geliyor bana. Ben de canlandırmayı düşünüyorum ama hala kaynak bulamadım