12 yıl vodafone faturalı hat kullanmıştım.. Bu 12 yıl zarfında ne bir mb internet ne de 1 dk hediye yollamışlardı. Son olarak sadece Twitter'a bir kez girip çıkmam ile mb aşımı yapmışmışım diye 400 tl bir fatura çıkardılar. Aylık 80 TL ödemem gereken fatura 400 TL olunca benim devreler yanmıştı. Aradım anlattım baktılar aşmışım. Aştığım süre ise 30 saniye kadarmış. 30 saniye ile 400 TL fatura çıkarmak düpedüz tabiri caiz değil kazıktır. Sonra tabi durmadım.. Faturayı ödedim ve diğer bir operatöre geçtim. Ama gider ayak küçük bir fatura daha yapıştırdılar. Onu da ödedim. Ama son görüşmem de aklıma gelen her şeyi saydırmıştım. Reziller net söyleyeyim tamamen reziller.

Sonraları ise beni vodafone'dan çok aradılar. En son merkezden arayan bir bayanmış yok şöyle tarif yok böyle tarife. Sizin hizmetiniz de batsın siz de batın beni bir daha aramayın dedim verdim veriştirdim engelledim..

Vodafone'lu kim varsa hemen bırakmalarını söylüyorum.. Ne internetini isterim ne operatörünü ne bi başka hizmetini.. uzak durun derim..

Bu ülkede tüm kanalları ile hizmet veren doğru düzgün bir operatör yok.. Mecbur kullanıyoruz ama vodafone mu asla!