Sitenizin yavaşlığı sadece bir skor probleminden ibaret değildir. Bu, doğrudan gelir kaybı, azalan kullanıcı memnuniyeti ve zayıflayan marka imajı demektir.
Yılların tecrübesiyle, web sitelerini sadece test araçlarında değil,
gerçek kullanıcıların tarayıcılarında hissedilir derecede hızlandırıyorum. Amacım, 100 puan almak değil; sunucu maliyetlerinizi düşürmek, dönüşüm oranlarınızı artırmak ve ziyaretçilerinize kusursuz bir deneyim sunmaktır.
Neden Sadece PageSpeed Puanı Yeterli Değil?
Bir web sitesi, laboratuvar ortamında değil, gerçek dünyada yaşar. PageSpeed, değerli bir başlangıç noktasıdır ancak resmin tamamını göstermez. Gerçek performans optimizasyonu şunları içerir:
- Sunucu Yanıt Süresi (TTFB): Sitenizin kalbinin ne kadar hızlı attığı.
- Gerçek Kullanıcı Metrikleri (CrUX): Ziyaretçilerinizin sitenizle gerçekte nasıl etkileşim kurduğu.
- Kaynak Optimizasyonu: Sunucunuzun daha az kaynakla daha fazla ziyaretçiye hizmet etmesi.
- Veritabanı Verimliliği: Sitenizin beyninin ne kadar hızlı çalıştığı.
Ben, bu metriklerin tamamına odaklanarak bütünsel bir optimizasyon sağlıyorum.
Fiyatlandırma ve Şeffaf Teklif Süreci
Her sitenin DNA'sı farklıdır. Bu nedenle sabit paketler yerine, projenize özel bir yol haritası ve adil bir fiyatlandırma sunuyorum. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak
interaktif optimizasyon konfigüratörüne ulaşabilir, ihtiyaçlarınızı belirleyerek anında bir bütçe tahmini alabilirsiniz.
Planınızı Oluşturun ve Anında Fiyat Teklifi Alın Hizmet Kapsamı: WordPress, WooCommerce, Özel PHP Yazılımlar
Ortalama Süre: İletişimimize bağlı olarak 1-3 iş günü.
Ödeme Yöntemleri: Havale/EFT, Kripto (USDT), Papara, Nays, PayPal