Geçen sene ucu açık bir çok projeye ortak oldum. Başlarda "Hocam şu kadar para kazanıcaz, hocam şu kadar kar edecez, hocam bu kadari senin" diyen en az 5 kişiden paramı alamadım. Somut olarak karşıda ki kişiye bir proje, bir para vaat etmeniz lazım. Sizin fikrinizi geliştirip sonrasında bir kazanç sağlamayan kişi neden devam etsin hocam?
O zaman yapmanız gereken, para katıp ortak olacak kişiler bulmak. Projeye bie fiyat koymak ve gelecek kişilerden %25 %50 tutarında para alarak projeye dahil etmek. Sonrasinda kazancı bölüsmek. Benim dediklerimi yanlış anlamayın hocam. Ayda 500k kazanıyorumcu bir cok proje mevcut forumda.
Her proje başarısız olmaya açık bir girişimdir. Bunu bildiğim için insanlara birşey vadetmiyorum ama bu birşey getirmeyecek anlamına da gelmez. Bugün dünya devi markalar buraya geleceklerini bile bile mi girdiler sadece tahmin ettiler veya akılların ucundan bile geçmedi. Yaşadığım süre zarfında ben çok projeye girdim en başta açık sebebim: öldüğümde birşey için yaşadığımı bilmek olsun diyeydi bu öyle de kalacak, yaşım 21 burada ticaret puanı kasma peşinde olan çok insan var onlardan olsam elimden her iş geldiğine inanırım çalışmalarımdan ötürü ve bu nedenle sabit ilerler para kazanırdım benim amacım para değil prestij. Umarım açıklayıcı olmuşumdur