Para açısından bakarsanız sizi tatmin etmeyen herşey yanlış gelecektir. Günü birlikçi değilim gelecek vaadeden işlere odaklanırım hocam maliyet belirtmiyorum okusanız anlarsınız ben yola çıkabilecek insanlar aramaktayım size göre yanlış diye yanlış demeniz doğru değil düşüncem. Herkes kendince haklıdır size de iyi forumlar
ayrıca: projemi tamamen anlatmak kendime yapacağım en büyük yanlış olur çünkü fikirler çalınmaya müsaittir hocam bu durumda herşeyi anlatmam projeye başlamadan bitirir o projeyi veya bir başkasının faaliyete geçirmesene neden olur.
Geçen sene ucu açık bir çok projeye ortak oldum. Başlarda "Hocam şu kadar para kazanıcaz, hocam şu kadar kar edecez, hocam bu kadari senin" diyen en az 5 kişiden paramı alamadım. Somut olarak karşıda ki kişiye bir proje, bir para vaat etmeniz lazım. Sizin fikrinizi geliştirip sonrasında bir kazanç sağlamayan kişi neden devam etsin hocam?
O zaman yapmanız gereken, para katıp ortak olacak kişiler bulmak. Projeye bie fiyat koymak ve gelecek kişilerden %25 %50 tutarında para alarak projeye dahil etmek. Sonrasinda kazancı bölüsmek. Benim dediklerimi yanlış anlamayın hocam. Ayda 500k kazanıyorumcu bir cok proje mevcut forumda.