AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle böyle bir sürü insan var, kendimden örnek vereyim konularımdan haftada 50 60 kişi arası yazıyor. Ortalama yaptığım is ise 0 ila 3 arası. Sadece dalga geçmek için yazanlar bile olacaktır.
Dün ki konunuzu gördüm oradaki tutumunuz yanlıştı. Bu gün ki tutumunuzda yanlış. Projeyi konu üzerinde detaylandırırsınız, ilk başlarda verebileceğiniz para miktarını ve sonrasında kazanılabilecek para miktarını belirtirseniz daha iyi olacaktır. Gelen kaçıyor, yarı yolda bırakıyor derseniz daha çok sorun yaşarsınız. Iyi forumlar dilerim.
Para açısından bakarsanız sizi tatmin etmeyen herşey yanlış gelecektir. Günü birlikçi değilim gelecek vaadeden işlere odaklanırım hocam maliyet belirtmiyorum okusanız anlarsınız ben yola çıkabilecek insanlar aramaktayım size göre yanlış diye yanlış demeniz doğru değil düşüncem. Herkes kendince haklıdır size de iyi forumlar

ayrıca: projemi tamamen anlatmak kendime yapacağım en büyük yanlış olur çünkü fikirler çalınmaya müsaittir hocam bu durumda herşeyi anlatmam projeye başlamadan bitirir o projeyi veya bir başkasının faaliyete geçirmesene neden olur.