Metaverse projem için ortak çalışacak bir birey aramaktayım.
Bu süreçtede yaklaşık 30-40 kişiyle görüşüldü artık o kadar garip insanlar geliyor ki sürekli konu dışına çıkılıyor herkes demeyeceğim ama çoğunluk sürekli bir nasihat derdinde yani anlatılmaz en basit örneğini ss olarak bırakıyorum aşağıya.
Arkadaşlar ben şahsen 10 yaşında da olsam 100 yaşında da olsam siz sizi ilgilendiren konuya bakın kimi insan var 90 yaşında ama çocukla çocuk oluyor kimisi var gelmiş 30-40 yaşına boş boğazlık dışında hiçbir şey yapmıyor. Kusura bakmayın ama siz böbürlenirseniz 140ta olsa yaşınız ne ben saygı duyarım ne bir başkası. Yaşça genç olup ben o tür insanlara birşey öğretmek istiyorum hani her fırsatta böyle saçma çabalara giren tiplere

: Yaşınızın büyük olması her alanda tecrübe sahibi olduğunuz anlamına gelmez, her alanda tecrübe sahibi olduğunuzu da düşünüyorsanız üzgünüm henüz at gözlüğünü çıkarmış değilsiniz.
Druyan derki: Birçok insanda, Dünya'nın evrenin merkezinde ve kendilerinin de tüm türlerin merkezinde olduklarına inanmalarını sağlayan büyük bir ego vardır.
Egonuzu bir kenara, yaşınızı bir kenara bırakıp dinleyici olmanızı öneririm kimseden daha iyi değilsiniz, kimsede sizden iyi olduğunu iddaa etmiyor burada.