Son zamanlarda siyaset gündem reel her anlamda sınanıyoruz. Bunun yanı sıra bir de bilmiş bilmiş sadece 5 ayda bir konu açıp giden tayfa var. O tayfanın arkasında da gizli içindekini dökemeyen ama böyle konularda insanları kışkırtan tayfa var. Burada siyaset yaparak söylemiyorum. İnsanlar zor günlerden geçerken, eline 3-5 bin para kazanıyorum diyenler rollere bürünüyor. Karşıt görüşlü insanları birbirine düşürüyor. Hatta öyle ki eminim cimer bimer alayına şikayet ediyordur. (benim ss'im vardı fake şikayet geçmişimi araştırınca görebilirsiniz

bu ayrı) Bence bu tarz üyeliklerin konu açınca yorum yapan arkadaşların banlanması yerine konuyu açanı direk off topic - sorum var - gündemdeki konulara konu açmaması sağlanabilir. Bir kaç tane boş beleş insan için forumu aktif kullanan arkadaşlar engelleniyor. Forum kurallarında saygısızlık üslupsuzluk ya da normal hayatta bu saydıklarım ceza/ban sebebi olsa da insanları galeyana getirmekte aynı şekilde suç. Çünkü bu süreç böyle giderse eminim ki çok ciddi banlar gelecek. Yönetimi eleştirmiyorum hem öneri hem de 3 kuruş ekmek parası çıkaran arkadaşlarımın bu olaylara düşmesine üzülüyorum.
not: Bir kaç arkadaş var al sat yaparak üretici vatan milleti kalkındırdığını düşünüyor, onlar benimle muhatap dahi olmasın .