Ben iş için Arap ülkelerine gittim kabenin büyütülme projesinde çalıştım afrikada 1 yıl kaldım Suriye ilk olaylar zamanında yardım işleriyle uğraştık uluslar arası insanı yardım derneğinde kurucularındanım suriyede susuzluktan pis su kaynatıldı içildi çok mazlum hayatını kaybetti yardım toplarken şöyle bir olayla karşılaştık verdiğim yardım araba gitmesin Türkmene verin dedi mazlumun milliyetinimi sorguluyacağız dedik sapla samanı ayırmak gerekli 12 ülkeye gittim çalıştım her toplum aynı değil Biz TÜRK milleti olarak Bu insanların bizim gibi olmasını istiyoruz İmkansız gerçi bizde Türk toplum olarak bozulduk O Suriyelileri çalıştıran yine bizleriz ucuz işçi ben göç işinin Bilinçli olarak Türkiyenin göçmen ülkesi haline getirilmesi önceden planlanmış bir olay olduğuna inanıyorum son olarak bu ülkede Bulgaristan Göçmenlerine Türk oldukları halde tonla eleştiri oldu Adam gibi çalışana taşkınlık yapmayana Bu ülkede misafir oldukları bilincinde olanlara Bir sözüm yok Diğer türlü ülkeyi bölecekler yok iç savaş çıkaracaklar vs vs Bizim için vız gelir