Kral kusura bakma fatihe gidip araplarla karşılaştığım için.
X bir yere gidip x bir yerde bu kadar turist ile karşılaşsam söz konusu arap değil o x milliyet olurdu.
Konuyu anlayamadın sanırım yazmıştım oysa ki: Konu araplar değil konu kendi milletimizden çok başka milletlerin bizim şehirlerimizde yaşıyor olması.
İstanbul'da artık her 100 kişiden 20-30'u turist maalesef. Bu çok üzücü ve çok korkunç. Bu ne demek biliyor musunuz? Bir mekana gittiğinde x bir millet fazlaysa ve bu milletler sürekli olarak bunu devam ettirirse onların kültürleri ülkemize yerleşecek demek.
Ayrıca Historia avm'ye gidin bir ara 10 dakika kalabilecek misiniz içeride bir deneyin.
Anlatmak istediğini anladım haklısın o konuda bir şey diyemem. Sen karşılaştığın olayı ve o olay içinde olan yabancı ülke vatandaşlarını belirtmişsin. Benim diğer verdiğim örnek aslında Türkiye geneli yapılan yorumlar için onu kastettim. Ayrıca son kısmı söylediğin iyi oldu böyle böyle kültür kaybı yaşanacaktır ve zaten turistlerin yoğun olduğu özellikle paralı yerlerde biz kendi ülkemizde yabancı muamelesi gözüyoruz. Kimin parası var ise ona hürmet ediyorlar maalesef.